Wat is steamcleaning of stoomreiningen?

De perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk maakt van onze stoomreiniging een bijzonder krachtige en veilige was methode.

John de Boer Steamcleaning. De perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk maakt van onze stoomreiniging een bijzonder krachtige en veilige was methode.
Wij reinigen uw auto, caravan/camper, boot tapijt of meubels gewoon bij u thuis of op de zaak!!

Geen chemische schoonmaakmiddelen

Doordat we uw auto met stoom reinigen komt er geen afvalwater in het grondwater terecht. Ook maken wij geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen.
Zo dragen wij, en u dus ook, ons steentje bij aan het milieu en u ook! Voor een glanzende en milieuvriendelijke reiniging van auto, caravan of boot

Stoomreiniging van een voertuig is een uitstekende vorm van preventief onderhoud. Vuil en viezigheid hopen zich op in de knoppen en kieren van een auto. Het nestelt zich in de ventilatieopeningen en baant zich een weg naar de plekken die je niet kunt bereiken met een stofzuiger. Stoomreiniging van een voertuig kan enkele van de ergste vlekken op de bekleding verwijderen, vreselijke geuren uitwissen en het stof en vuil wegnemen dat zich bij dagelijks gebruik ophoopt.

De lak van de auto kan zijn vervuilt met boomhars, teer, remstof kleine vetvlekjes van de weg. Stoomreiniging van de buitenkant van een voertuig helpt zelfs hardnekkige materialen los te maken. Stoom tilt de uitlaatgassen en dieselresten op en helpt de auto weer in een zo goed als nieuwstaat te brengen.

Voordelen van stoomreiniging interieur

  • Elimineert geurtjes van vlekken van huisdieren, roken, schimmel en meeldauw.
  • Stoffen snel en gemakkelijk grondig reinigen en opfrissen.
  • Moeilijk bereikbare plaatsen zoals dashboards, ventilatieopeningen, asbakken, bekerhouders en armleuningen zijn binnen enkele minuten gedaan.
  • Laat oppervlakken vrijwel droog achter zodra het reinigen is voltooid.

Verwijdert moeiteloos al het vuil van de buitenkant

  • Er blijven geen resten achter op oppervlakken.
  • Reinigt ruiten zonder strepen.
  • Verwijdert was, teer en andere verbindingen van chroom, lijstwerk en bumpers.
  • Vinyl tops, wielen, whitewalls zijn allemaal volledig schoon te maken.

Met stoomreiniging door John de Boer Steamcleaning van uw auto kunnen wij vuil in de lak verwijderen zonder deze te beschadigen. Voor stoomreiniging kiezen is een uitstekende keuze bij het reinigen en desinfecteren van uw auto, omdat de hoge temperaturen schadelijke bacteriën en micro-organismen daadwerkelijk desinfecteren.

Omdat stoom door de lucht wordt gedragen, doodt de warmte op natuurlijke wijze alle bacteriën of virussen in de lucht. Dit laat u achter met een voertuig dat schoon en fris ruikt en dat volkomen veilig en gezond is voor uw gezin.