Uw boot weer stralend schoon

Uw boot weer stralend schoon aan het begin of het eind van het vaarseizoen? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Wij stoomreinigen uw vaartuig grondig, zodat deze na behandeling weer als nieuw lijkt.
Door UV-licht, water en zure regen wordt uw boot langzaam dof en wordt daardoor erg kwetsbaar voor vuil. De beste oplossing om dat te voorkomen is de boot (machinaal) te poetsen en polijsten. De glans wordt daardoor opgehaald en uw boot is weer in optimale staat!

Tevens kunt u ervoor kiezen om een beschermlaag (sealant) aan te laten brengen waardoor nieuwe verontreiniging en vervuiling minder snel zal voorkomen.
Door het interieur en het exterieur te laten reinigen verhoogt u ook zonder meer de inruil- of verkoopwaarde van uw boot. Het is daarom verstandig om uw boot voor de verkoop of inruil te laten reinigen en poetsen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de inruilwaarde van uw boot aanzienlijk stijgt als die van binnen en buiten in goede conditie is. De waardestijging van de boot zal vele malen groter zijn dan de kosten van het reinigen en poetsen.

Bij boten werken wij op offertebasis. Wij komen uw boot geheel vrijblijvend bekijken en brengen aan de hand van de bezichtiging een offerte uit.

Polijsten van vaartuigen

Het polijsten van uw boot gebeurt op offertebasis. Hiervoor dienen wij wel eerst uw boot te bezichtigen. Wanneer u de gegevens van uw boot naar ons mailt nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Aan de hand van de bezichtiging maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u.

  • Prijzen zijn onder voorbehoud van de hoogte vervuilingsgraad. Indien nodig komen wij dit geheel vrijblijvend bij u beoordelen.
  • Prijzen gelden binnen een straal van 15 kilometer van Steenwijk, daarbuiten berekenen wij reiskosten toeslag.